Predstava za decu „Knez od belog luka“

0
385

U subotu, 25. marta, sa početkom od 12 časova, u Velikoj sali pozorišta “Dobrica Milutinović”, odigraće se predstava za decu „Knez od belog luka“.

“Knez od Belog luka” je stilizovana bajka u kojoj pratimo dogodovštine njenih neobičnih junaka. Predstava započinje tako što Knez odlučuje da na svom dvoru priredi veliki bal na koji poziva goste iz svoje kneževine.

Ovu bajku odlikuje pre svega komedija situacije, odnosno do glavne zabune- samim tim i do komičnih situacija dolazi sa pojavom dva princa brata blizanaca Ace fon Ligeštula i Ace fon Ringišpila, koji su po izgledu isti a po karakteru sasvim različiti. U koga će se zaljubiti princeza Bajkica a u koga princeza Bejbi Blu, ostaje nam da vidimo u samom raspletu predstave. Sam Knez koji je domaćin bala i srećan kada se ljubav na dvoru dogodi i sam na kraju pronalazi svoju sreću pored krajnje neobične izabranice.

Predstavu prate vesele koreografije uz odabrane songove.

Predstava „Knez od Belog luka“ pored toga što je zabavna i moderna bajka nosi sa sobom jasnu poruku da je u ljubavi najvažnije ostati dosledan sebi, biti iskren, slušati svoje srce i onda ljubavi ništa neće stati na put. U predstavi igraju Radovan Babić, Tanja Damjanovski, Veljko Marojević i Slađana Mikić, svi sa dugogodišnjim iskustvom u umetničkom radu. Trajanje predstave je oko 45 minuta.

Ulaz: 350 dinara
Info: 615-115

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here