PRIJAVILA SUPRUGA DA JE SILOVAO SINA (3) – Spremala decu za spavanje pa ugledala krv

0
2181
Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu protiv Milana E. (40) iz Novog Sada, zbog krivičnog dela obljuba sa detetom, potvrđeno je u Višem sudu, gde se optužnica nalazi na proveri.

Milan je uhapšen polovinom januara u naselju Banstol kod Čortanovaca, kada ga je supruga prijavila policiji zbog sumnje da seksualno zlostavlja njihovu decu, trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku.

Ovaj slučaj “isplivao” je u javnost, kada je supruga osumnjičenog spremala decu na spavanje. Tada je prilikom kupanja dečaka primetila krv iz anusa.

– Ona je prvo supruga pitala da li zna šta se desilo. Tvrdio je da ne zna, pravdajući se da se trogodišnjak možda povredio tokom igre. Posumnjala je u njegovu priču, zbog čega je odmah alarmirala policiju – kaže izvor iz istrage.

Po nalogu tužilaštva, deca su sutradan bila upućena na medicinski pregled gde je, prema nezvaničnim saznanjima, ustanovljeno da dečak ima povrede na analnom otvoru i anusu, dok kod devojčice nisu pronađene nikakve promene.

Prema informacijama iz istrage, Milan E. je od ranije poznat policiji, zbog nasilja u porodici. Oni koji ga poznaju kažu da ni naslutili ne bi da bi on mogao da povredi svoje dete. Od trenutka kada su Milanu stavljene lisice na ruke, on se nalazi u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici.

Blic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here