Pronađen Petar (13) iz Stare Pazove! BIO JE ŽRTVA OTMICE!

2
4984

Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove koji je nestao u subotu uveče – pronađen je tokom prošle noći, a više osoba povezanih sa njegovim nestankom je uhapšeno. Kako je potvrdila porodica dečaka, on je bio otet.

– Čekamo da policija dovede Petra. Ono što za sad možemo da kažemo jeste da su osobe koje su osumnjičene da su to uradile uhapšene – rekli su nam.

Prema njihovim saznanjima, u potragu za dečakom bile su uključene brojne ekipe policije iz Pazove, Novog Sada i Beograda.

Drama porodice Mitrović je srećno okončana.

 -Dete ima povrede na licu, ima i na telu, vratu, rukama, jer su ga vezivali lancima. Nije nigde isečen – rekla je porodica dečaka.

Međutim, na svu sreću, dečaka niko nije tukao. Povrede je zadobio kada je shvatio šta se dešava, da će ga oteti. Tada je pokušao da pobegne od kidnapera, ali su ga oni savladali i odveli.

Na dečakovu sreću, policija je razotkrila napadače i uhapsila ih, a Petra spasila.

Kako se saznaje, dečak ne poznaje otmičare, ne zna ko su.

Kada su ga dovezli večeras u policijsku stanicu Petar nije bio uplašen, možda malo samo. Ali, on je takvo dete. Otmičare nije prepoznao, zaista ne zna ko su – rekli su nam članovi njegove porodice.

Petar je, prema rečima njegovog oca, neposredno pre no što je nestao, bio u kontaktu sa bratom, a zatim je usledio i telefonski razgovor sa majkom. Ipak, pred sam prekid tog poziva, dečak je izgovorio: „Skidajte mi povez s očiju“.

Malog Petra Mitrovića (13) policija je pronašla u napuštenoj kući u naselju Belegiš.

(SMP.online)

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here