Tokom vikenda četvorica vozila pijani, petoro drogirani: JEDAN UPRAVLJAO KAMIONOM BEZ DOZVOLE!

0
517

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nadležni za teritoriju Sremskog okruga, sankcionisali su četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, petoricu pod dejstvom narkotika i dvojicu bez vozačke dozvole.

Patrola u Irigu zaustavila je četrdesettrogodišnjaka koji je vozio „ford“ sa 2,19 promila alkohola u organizmu, u Staroj Pazovi pedesetčetvorogodišnjeg vozača „fijata“ sa 1,94 promila alkohola, a u Šidu četrdesetogodišnjaka koji je upravljao „fijatom“ sa 1,91 promila alkohola.

Na području Sremske Mitrovice, dvadesetosmogodišnjak je vozeći „pasat“ sa 2,14 promila alkohola u organizmu, sleteo sa kolovoza i udario u parkirani automobil. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, lakše je povređen putnik u „pasatu“, a protiv vozača podneta je krivična prijava za ugrožavanje javnog saobraćaja, nadležnom tužilaštvu. Policija u Staroj Pazovi zatekla je dvadesetsedmogodišnjeg vozača „fijata“ pod
uticajem kanabisa i dvadesetosmogodišnjaka koji je vozio „golf“ pod dejstvom amfetamina, a u Šidu dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ pozitivnog na kanabis.

Prilikom kontrole na Graničnom prelazu Sremska Rača, otkriveni su tridesetčetvorogodišnji vozač „opela“ pod uticajem amfetamina i kanabisa i dvadesetšestogodišnjak koji je upravljao „pasatom“ pozitivan na amfetamin. Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Saobraćajna policija zatekla je u Rumi četrdesetsedmogodišnjeg vozača kamiona a u Sremskoj Mitrovici tridesetdvogodišnjaka koji je vozio „bmv“, obojicu bez položenog vozačkog ispita i protiv njih podnela prekršajne prijave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here