„PRVA VARJAČA LAĆARKA 2021“- Pul sponzora sve širi! Besplatno šišanje, hrana, radna odela…

0
1864

Kako se bliži 1. avgust i početak X svetskog prvenstva u kuvanju gulaša sve je više zainteresovanih takmičarskih ekipa. Međutim, i pul sponzora, kao i spisak prijatelja manifestacije “PRVA VARJAČA LAĆARKA 2021” – sve je duži!

Među njima je i muški frizer iz Laćarka Aleksandar Đurđević čija se radnja “Frizuramen” nalazi u ulici 1. novembar broj 198. On je za takmičare pripremio ravno 100 vaučera za besplatno šišanje, pa ko dođe dugokos na kuvanje kotlića, dobiće priliku da, na licu mesta, dotera liniju.

Jedan od prijatelja manifestacije je i Krojačka radnja “Daca” vlasnice Danijele Mikuš koja se nalazi na adresi 1. nnovembar 240, u samom centru Laćarka.

Ova radnja bavi se proizvodnjom svih vrsta radnih uniformi, sa nekoliko zaposlenih i sa velikim ambicijama u budućem snabdevanju preduzeća i pojedinca radnim odelima. Zahvaljujući Daci i njenoj krojačkoj radnji jedan od učesnika ili posetilaca manifestacije “PRVA VARJAČA LAĆARKA 2021” dobiće na poklon pantalone tregeruše, prsluk i jaknu. Širi asortiman koji se prizvodi kod Dace u radnji, može se videti na fotografijama.

Kada je reč o hrani na X svetskom prvenstvu u kuvanju gulaša, pored majstora i ekipa učesnika, veliki poznavalac kulinarstva je i predsednik žirija Aleksandar Cindrić čija će se kompanija za ketering “NAŠA MALA KUJNA” pobrinuti da žiri ne ogladni dok traje manifestacija. Pored toga, i svu decu koja budu prisutna u Komšijskom parku, obradovaće sokićima, picama i raznim grickalicama, i to sve besplatno!

 “Biće i ića i pića, samo neće biti mita i korupcije kod odlučivanja ko je najbolji majstor kuvar.”- obećava Cindrić čija je deviza “da se jede i pije i pravilno ocenjuje.” 

Inače, preduzeće za ketering “NAŠA MALA KUJNA” nalazi se u Bulevaru Konstantina Velikog broj 42 u Sremskoj Mitrovici, a svu njihovu ponudu možete dobiti na telefon 062-101-31-02. Ovi profesionalci imaju meni za svaki dan koji se može videti na njihovoj viber grupi.

Kao što je već najavljeno, ove godine broj ekipa koje će se takmičiti u kuvanju gulaša biće limitiran na 100, a zainteresovani se mogu prijaviti na mejl kikiikomsije@gmail.com ili na broj telefona 064-123-05-08.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here