RUMA: Pušten u saobraćaj kružni tok kod Gerontološkog centra

0
704
Foto: Sremske vesti

Izgradnja kružnog toka kod Gerontološkog centra u Rumi, u Pavlovačkoj ulici privodi se kraju. Nakon što je urađen prvi sloj asfalta i saobraćaj na kružnom toku pušten, ostalo je da se postavi završni sloj asfalta, javna rasveta, kao i da se uradi finalno uređenje.

Prema rečima predsednice opštine Aleksandre Ćirić izgradnja kružnog toka kod Gerontološkog centra predviđena je da se radi u tri faze.

Prva faza podrazumevala je izgradnju kružne raskrsnice, potom asfaltiranje južnog i severnog kraka Pavlovačke ulice, asfaltiranje nastavka ulice Moše Pijade i ulice Miloša Crnjanskog levo od kružnog toka i deo ulice Miloša Crnjanskog desno od kružnog toka. U drugoj fazi je nastavaljeno asfaltiranje ulice Miloša Crnjanskog levo od kružnog toka i Ulice Nova 2. Krak koji se vidi, a završava u njivi radiće se u narednoj fazi i predstavlja produžetak ulice Miloša Crnjanskog – kazala je Aleksandra Ćirić i potvrdila da je predviđeno da radovi budu završeni do 9. marta.

Još jesenas, iako je kalendarski građevinska sezona bila gotova, putari su iskoristili povoljne vremenske uslove kako bi realizovali taj veoma značajan projekat. Međutim, zbog lošeg vremena i mrazeva koji su bili pre nekoliko sedmica, radovi malo kasne. Rumljane to ne zabrinjava jer je reč o velikom i bitnom projektu za opštinu, posebno zato što je reč o tranzitnom putu, koji će biti završen u roku.

Kako je najavila Aleksandra Ćirić u planu je još kružnih tokova u Rumi kako bi se što više rasteretio saobraćaj, putovanje bilo prijatnije, a transport robe brži.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here