SBB karavan gostovao u Sremskoj Mitrovici

0
819

Obilazeći gradove širom Srbije, SBB karavan je tri dana, od 18. do 20. aprila, boravio u Sremskoj Mitrovici. Zahvaljujući ovoj akciji, na platou mitrovačkog STOP SHOP ritejl parka on je posetioce upoznao sa uslugama, paketima i akcijskim pogodnostima koje nudi SBB kablovski operator, lider u pružanju usluga televizije, interneta i telefonije.

Pored ostalog, u subotu su se SBB karavanu pridružili i takmičari Survivora –  Ivana Štrbac, Varja Topalović i Marko Kovačević, koji su zajedno sa posetiocima učestvovali u improvizovanom Survivor poligonu. Najbolji učesnici dobili su i prigodne nagrade.

Po rečima Aleksandre Stojanović, organizatorke SBB karavana u Sremskoj Mitrovici, kroz ovu kampanju kompanija nastoji da istakne sve vrednosti koje je izdvajaju u odnosu na konkurenciju, kao i usluge po kojima je SBB prepoznatljiv: EON platforma, vrhunski izbor TV kanala, novi EON Video klub, Sports mode funkcija koji pruža unapređeno sportsko iskustvo, kao i najpouzdaniji internet do 1Gbps u EON paketima.

Onima koji još nisu SBB korisnici, ova kampanja pruža mogućnost da to postanu tako što će, potpisivanjem ugovora, koristiti usluge televizije, interneta i telefonije – prva 3 meseca po 1 dinar ili wewb akciju 4 meseca po jedan dinar. Korisnici uz EON mogu da uživaju u vrhunskom izboru TV kanala, novom EON Video klubu koji sadrži preko 25.000 naslova, kao i Sports mode funkciji za sve ljubitelje sporta koji vole da isprate detaljnu statistiku tokom i nakon utakmica, odnosno EON Kids profilu za najmlađe i personalizovanom sadržaju za svakog člana porodice, kao i internetu do 1Gbps u sekundi.” – objasnila je Aleksandra.

Tokom tri dana gostovanja u mitrovačkom STOP SHOP ritejl parku, kamion SBB karavana obišlo je mnoštvo posetilaca zainteresovanih da čuju ponudu ovog kablovskog operatera. Po rečima organizatora, poseta Sremskoj Mitrovici se pokazala izuzetno uspešnom, naročito za najmlađe koji su imali priliku da se druže sa zvezdama Survivora.

Na kraju, jedinstveni zaključak posetilaca i organizatora može se svesti na geslo kompanije koji kaže da, birajući SBB, ne bira se samo televizija već vrhunski tv kanali i Video klub, ne bira se samo sport, već prošireno sportsko iskustvo, najzad, ne bira se samo internet, već najpoudaniji internet za survovanje, sa
velikim brzinama i izuzetno povoljnim cenama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here