SBB korisnici imaju najpouzdaniji internet, vrhunske TV kanale i najbolje korisničko iskustvo

0
413

SBB kompanija nastavlja da postavlja standarde i investira u unapređenje svojih servisa i usluga, kako bi korisnicima obezbedila vrhunsko iskustvo u digitalnom svetu, što su pokazala i najnovija istraživanja.

Agencija Deep Dive* potvrdila je da korisnici SBB usluga imaju najpouzdaniji internet i najbolje korisničko iskustvo i podršku, vrhunski izbor TV kanala, a sve to na EON platformi, koja pruža iskustvo gledanja televizije prema svetskim standardima.

„Kroz  novu marketinšku kampanju, koja je osvežena verzija izuzetno uspešne prethodne kampanje „Kada imaš izbor, biraš SBB!”,  istakli smo vrednosti naših servisa i usluga po kojima smo prepoznatljivi i baš one zbog kojih nas korisnici i biraju – EON platforma, vrhunski izbor TV kanala, novi EON Video klub, Sports mode funkcija koji pruža unapređeno sportsko iskustvo, kao i najpouzdaniji internet do 1Gbps u EON paketima. I dalje tamo gde imamo našu mrežu, većina ljudi bira SBB, zato ćemo nastaviti da radimo na tome da naše usluge budu prisutne u celoj Srbiji” rekla je Minja Jugović Janjić direktorka Marketinga u SBB kompaniji.

Ukoliko još uvek niste SBB korisnici, iskoristite akciju EON paketa koji sadrže usluge televizije, interneta i telefonije – prva 3 meseca po 1 dinar ili  web akciju 4 meseca po jedan dinar.  Uz EON možete da uživate u vrhunskom izboru TV kanala, novom EON Video klubu koji sadrži preko 25.000 naslova, Sports mode funkciji za sve ljubitelje sporta koji vole da isprate detaljnu statistiku tokom i nakon utakmica, EON Kids profilu za vaše najmlađe i personalizovanom sadržaju za svakog člana porodice, kao i internetu do 1Gbps u sekundi.

*sadržaj komunikacije je zasnovan na rezultatima BHT i CEX istraživanja koje je sprovela nezavisna istraživačka agencija Deep Dive u decembru 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here