Senzacionalni transferi dr KENDRIŠIĆA! Bio ligaš, pa demokrata – sad je naprednjak!

2
4607

Utapanjem Šapićeve stranke u SNS, došlo je do kolektivnog učlanjenja članova SPAS-a i u Sremskoj Mitrovici. Kako se pouzdano saznaje, u Gradski odbor SNS-a su kooptirani sledeći članovi ove stranke: Nenad Radmanović, Darko Tur, dr. Miroslav Kendrišić, Nikola Budošan i Ivana Živković.

Pored toga, spajanjem SPAS-a i SNS-a, odbornička grupa vladajuće stranke u lokalnom gradskom parlamentu dobila je još dva odbornika, tako da sada ima ukupno 44 od 61 koliko ih sedi u odborničkim klupama. Ako se uzme u obzir činjenica da i socijalisti, koji su deo vladajuće koalicije, imaju 6 odbornika, proizilazi da je jedina organizovana opoziciona stranka u gradu na Savi ostao Đilasov SSP, uz nekolicinu nezavisnih “franjevačkih” odbornika koji separatno, svaki za sebe, pregovaraju o postizbornom prelasku među pobednike izbora.

Od pet novih članova naprednjaka, dobijenih kao miraz od Šapića, najzvučnije ime je svakako dr. Miroslav Kendrišić koji je ovim prelaskom napravio svojevrstan partijski salto mortale.

Svojevremeno je političku karijeru započeo u Čankovoj Ligi socijaldemokrata, da bi ubrzo prešao u Demokratsku stranku. S obzirom da je iz nje isključen jer nije učestvovao u bojkotu proteklih izbora (štaviše, njegova lista “Mitrovačka alternativa” osvojila je dva mandata), protekle jeseni učlanio se u Šapićev Srpski patriotski savez, što ga je sačuvalo na mestu jednog od direktora Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Da bi svoj funkcionerski položaj učvrstio, sada ga je dodatno “ojačao” i ulaskom u SNS.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(M. Milivojević)

2 COMMENTS

  1. Zaista mi nije jasna tolika želja za vlašću. Dr Kendrišić i njegova supruga su dobri lekari, a na ovaj način sve to devalvira, na način kako je to nekada dr Ivić radio, menjajući stranke kao donji veš. I nisu oni jedini, bolnica ih je puna takvih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here