ŠID: Održana godišnja skupština udruženja „Sremska Svinjokolja i Kobasicijada“

0
424

U nedelju, 23. aprila, održana je godišnja izborna skupština udruženja Sremska Svinjokolja i Kobasicijada u prostorijama Slovačkog Doma u Šidu. Skupštini je prisustvovao 21 član.

Na početku skupštine prisutni članovi skupštine izabrali su Rastislava Struhara za predsedavajućeg, a Blaženku Đierčan za zapisničara skupštine, nakon čega je predsedavajući pročitao dnevni red koji je usvojen jednoglasno. Predsednik Upravnog Odbora Stanislav Đierčan podneo je izveštaj o radu udruženja između dve skupštine, kao i finansijski izveštaj za 2022. godinu. Izveštaj je usvojen sa 21 glasom ZA.

Na predlog upravnog odbora skupština je prihvatila i usvojila prijem 20 novih članova udruženja koji su popunjavanjem pristupnice tokom godine izrazili želju da pomognu radu udruženja.

Jedna od tačaka dnevnog reda bila je izbor članova upravnog i nadzornog odbora. Predlog je bio:
Upravni odbor: Miroslav Kukučka, Branko Farkaš, Danko Čipkar, Stefan Čipkar, Goran Hovan, Benjamin Hovan, Stanislav Đierčan.

Nadzorni odbor: Zoran Obradović, Vladimir Čanji, Borislav Barna.

Članovi skupštine su jednoglasno izglasali predloge za nove članove upravnog i nadzornog odbora.

Na samom kraju skupštine predsedavajući se zahvalio svima na konstruktivnom radu i poželeo još više uspeha novim članovima upravnog, nadzornog odbora i novim članovima udruženja.

Članovi upravnog odbora jednoglasno su izabrali Miroslava Kukučku iz Šida za novog predsednika Upravnog odbora Udruženja. Na sledećem sastanku biće izabrano ostalo rukovodstvo.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here