Sneg doneo KOLAPS U SAOBRAĆAJU: Na više mesta u Sremu SAOBRAĆAJNE NESREĆE

0
763

Mada sneg, po nekoj zluradoj tvrdnji pojedinih građana, često iznenadi putare, naročito tokom januara meseca, jučerašnji sneg kao da je iznenadio vozače! Na više msaobraćajnica u Sremu došlo je do pravog kolapsa u saobraćaju.

Dobar deo dana bila je blokiran put ka Vencu od strane Iriga jer se cisterna preprečila na uzbrdici. S druge strane, to nije sprečilo Novosađane da porodično posete skijalište kod hotela na samom Iriškom vencu. Pored toga, kolaps je bio i na auto putu od Beograda do Šida, zatim i na nizu saobraćajnica reginalnog i lokalnog karaktera a uzročnici su, po pravilu, bili kamioni i autobusi.

Na auto-putu kod isključenja Šabac-Ruma takođe je došlo do saobraćajne nezgode i izletanja kamiona sa puta. Dva automobila su bila potpuno uništena, kamion je izleteo sa puta usled klizavog kolovoza. Saobraćaj se nakon toga odvijao usporeno, a uz dugačku kolonu vozila.

I na mostu kod Beške u pravcu prema Novom Sadu, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali automobil i kamion, prenose mediji. Ostalo je nepoznato da li ima povređenih i u kojem su stanju, a delovi vozila razbacani su po putu.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here