Sremska Mitrovica surfuje Gigabitno! ORION TELEKOM uvodi gigabitne brzine Interneta!

0
549

Kompanija Orion telekom od 10. juna ulazi na teritoriju Sremske Mitrovice sa Gigabitnim brzinama Interneta!  Internet paketi optičkih brzina, do čak 1 Gb/s, uz najraznovrsniji TV sadržaj i uslugu telefonije su sada dostupni stanovnicima na teritoriji cele Sremske Mitrovice.

U okviru promotivne akcije, Orion telekom nudi Internet i TV pakete sa popustom do čak 50% prvih 20 meseci Ugovorne obaveze. Budući korisnici Orion telekoma mogu da biraju između Single Net paketa, Dual TV paketa (kombinacija Interneta i televizije) i Triple paketa (Internet, televizija i telefonija). Izborom Hypersonic Dual TV ili Triple paketa, Orion telekom poklanja i Uniqa osiguranje lica i imovine. Orionova TV ponuda nudi širok spektar najatraktivnijih sportskih, filmskih, serijskih, kao i informativnih i dokumentarnih TV kanala, i to preko najbolje ocenjene Orion TV aplikacije.

“Izuzetno smo ponosni na konstantno širenje naše infrastrukture, idemo tamo gde nas korisnici traže, a Sremska Mitrovica je grad koji je pokazao veliko interesovanje za naše usluge. Sada smo u mogućnosti da stanovnicima ovog grada pružimo uživanje u neverovatnim brzinama Interneta i kvalitetnom televizijskom sadržaju. Na ovaj način doprinosimo i digitalnoj povezanosti u Srbiji. “ izjavio je Aleksandar Belanović, direktor operacija Orion telekoma.

Pridružite se rastućoj mreži zadovoljnih korisnika Orion telekoma i iskoristite promotivnu ponudu. Posetite njihov sajt za više informacija o ponudi i prijavite se već danas kako biste uživali u najbržem Internetu i svim njegovim pogodnostima.

oriontelekom.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here