„ŠTA KO TRAŽI TO I DOBIJE“: Stravični komentari o ubijenoj direktorki iz Erdevika

2
9391
Ubijena Branislava Gnjidić

Na vest da je Branislavu Gnjidić, direktorku OŠ „Sava Šumanović“ iz Erdevika ubio njen suprug Predrag usledila je, lavina stravičnih komentara na društvenim mrežama. Ovo su neki od tih komentara od kojih nam se ledi krv u žilama, a ženama šalje jeziva poruka

– Ubio ženu iz ljubomore? Svašta. Ubio ženu jer ga je varala. To nije ljubomora, već rešenje. On će izaći iz zatvora, a ona ga više neće varati.

– Sad je čovek manijak zato što je nju i švalera ubio kulturno, bez mučenja? – piše jedan od komentatora, pitajući se „šta je tu kriminal?“.

Verovali ili ne, mnogo je ljudi koji u ovakvom stavu ne vide ništa loše.

– Šta ko traži, to i dobije.

– Žena nema pravo na grešku.

– Njega mi je žao. Toliko.

– Prevara uništi nekome život.

A ubiti nekoga nikome ne uništava život? Prevara nije bilo pre medija? Godine nasilja ne razaraju porodicu, razara je samo kada neko prevari partnera?

A sad, samo jedno pitanje – da li se kao žene osećate bezbedno sada, kada vidite koliko je beznačajan vaš život?

Da li možete lagodno da uđete sa nekim u vezu ili brak, znajući da u svakom trenutku može da odluči da ste napravile grešku na koju, kako je primetio komentator iznad, nemate pravo? Da li možete da zamislite da jednog dana vaša sestra ili ćerka završe u ovakvom braku, a da onda „naprave grešku“ zbog koje biste mogli da ostanete bez nje?

(SMP.online/Novosti/Žena/Espreso)

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here