Titula najboljeg seoskog turističkog domaćinstva otišla u Erdevik

0
2736

Seosko turističko domaćinstvo Olivere Dronić koje se nalazi u Erdeviku kod jezera Bruje, na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu ponelo je titulu najboljeg seoskog domaćinsta u Srbiji.

Sama činjenica da se ovo seosko domaćinstvo nalazi u zoni jezera Bruje, na izlazu iz Erdevika prema Ljubi, već dovoljno govori u prilog činjenici da je omiljeno posetiocima, ne samo pecarošima, biciklistima i kupačima, već i okolnim kamperima. Jezero je u samom početku, još osamdesetih godina prošlog veka, nastalo za potrebe akumulacije vode, ali je u međuvremenu promenilo svrhu, postajući pravi turistički drgulj.

Kako se navodi na sajtu www.dronic.rs, domaćinstvo poseduje brvnare za prenoćiste i odmor, saunu i đakuzi sa toplom i slanom vodom. Pored toga, organizuju se razne proslave, a pogodni su i za seminare kao i proslave manjih preduzeća. Pored sajta, Sesko turističko domaćinstvo Olivere Dronić ima i svoju instagram stranicu erdevik_std 

Ono što je najvažnije, gostima se mnogo toga. što krije Fruška gora i samo mesto Erdevik, nalazi na dohvat ruke. Pored uživanja u pešačenju i vožnji bicikla, popularna odredišta u blizini smeštaja su jezero Bruje, Rimsko kupatilo, Biciklistička staza, lovište Vorovo, jezero Moharač, Manastir Kuveždin itd..

Zbog svega navedenog, sigurno je da je titula najboljeg seoskog domaćinsta u Srbiji na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, otišla u prave ruke.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here