„TRI ĆERKE OSTALE SU BEZ OCA“ Vlada (35) motorom udario u zid kuće

0
10789

Porodica je zavijena u crno, ne možemo da poverujemo da se ovo dogodilo – ovako pričaju komšije Vlade J. (35), nastradalog u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć oko osam časova u Ulici devete vojvođanske brigade u Vrdniku u opštini Irig, kada je motocikl, na kojem se nalazio Vlada, sleteo sa puta i udario u zid kuće.

Kako navode, iza sebe je ostavio ženu i tri ćerke.

Ima tri prelepe devojčice, najmlađa ima oko dve godine, a najstarija oko sedam. Kao anđeo su lepe, a sad ih je ova tuga da ih zadesila – kažu komšije, koje su se sinoć, nakon vesti o pogibiji, okupile ispred njegove kuće.

Kako komšije navode, Vlada J. se navodno kretao velikom brzinom kada je izgubio kontrolu nad motorom.

Čuli smo da je preminuo na putu do bolnice, ne možemo da poverujemo da ga više nema. Bio je dobar komšija i pravi prijatelj. Taj put kojim je vozio je većim delom prav, ali kako smo čuli, on je izgubio kontrolu na krivini, i onda udario u zid kuće. Taj udarac je izgleda bio koban, umro je u kolima Hitne pomoći – rekli su oni.

Ovo je još jedna u nizu smrti koje su doživeli motoristi. Ima li tome kraja? Na društvenim mrežama su uglavnom poruke pune tuge i zaprepašćenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here