Trinaest godina od večeri u kojoj je poginuo pevač Darko Radovanović

0
2664

Pevač Darko Radovanović pre 13 godina izgubio je život u saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Beograda u blizini Ostružničkog mosta. Darko je sahranjen u Sremskoj Mitrovici na Gradskom groblju, a na večni počinak ispratili su ga 5.000 prijatelja, saradnika, rodbine i kolega. Darko je iza sebe ostavio suprugu Maju i ćerku Laru, koja je te 2011. godine imala samo tri godine.

Ivana Selakov snimila je duet sa Darkom „Ako je do mene“, a jednom prilikom prisetila se prijateljstva sa njim i otkrila kako je saznala za njegovu smrt.

– On je to zaslužio da se ta pesma peva. Uvek ga se setimo kakav je sjajan pevač, radnik, drugar i kolega bio. O njemu stvarno sve najlepše, zaslužio je da ga se setimo – pričala je pevačica pa se prisetila kako je saznala tužne vesti da je Darko nastradao:

– Nikada neću zaboraviti, trebalo je da imam svoj prvi nastup u Budvi u čuvenom “Trokaderu“, tamo kad nastupaš znači da si postao poznat. Čekali smo u restoranu da počne nastup i počeli su telefonski pozivi “Je l istina? Je l ste čuli?“, mi smo mislili da su dezinformacije, međutim ispostavilo se da je istina. Nismo ni imali nastup koliko nam je bilo loše, iz poštovanja prema njemu nismo imali nastup niti su oni otvorili klub to veče. Pokazali su da su pravi prijatelji i veliki ljudi. Bili smo van sebe, to je bilo jedno užasno veče ne mogu ni da zamislim kako je bilo njegovoj porodici – rekla je Ivana Selakov.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Ivana Bradanji)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here