U ponudi STOP SHOP RITEJL PARKA punjači za automobile, mobilne telefone i internet

0
596

Vlasnici električnih automobila i plug-in hibrida sada mogu jednostavno da napune svoja vozila u svim STOP SHOP ritejl parkovima u Srbiji. Mreža savremenih električnih punjača postavljena je u saradnji STOP SHOP ritejl parkova i kompanije Charge&GO, lidera u razvoju elektromobilnosti u Srbiji.

STOP SHOP je prvi brend na tržištu Srbije u segmentu maloprodaje koji je EV punjačima pokrio ceo portfolio. Pored Sremske Mitrovice, punjači snage od 20 do 120 kW instalirani su na još 13 STOP SHOP lokacija: u Čačku, Lazarevcu, Nišu, Požarevcu, Vršcu, Valjevu, Borči, Smederevu, Subotici, Leskovcu, Šapcu, Somboru i Zaječaru.

Promovisanje obnovljive energije je važan element ka dostizanju našeg cilja smanjenja emisija. Mreža EV punjača je neophodna za razvoj e-mobilnosti i za šire usvajanje električnih vozila. Imajući to u vidu, želeli smo da našim posetiocima na svim lokacijama u Srbiji ponudimo mogućnost da jednostavno dopune svoje električne automobile tokom kupovine. Nastavićemo da širimo naše usluge ka čistoj i održivoj budućnosti“, kaže Maja Marić, menadžerka operacija u CPI Property Group.

Ova inovativna usluga je još jedan korak u nastojanjima kompanije da ponudi moderno i ekološko iskustvo kupovine.

Svi STOP SHOP objekti u Srbiji imaju takođe pametne solarne klupe sa punjačima za telefone, besplatnim bežičnim internetom, kao i informacijama o vremenu i kvalitetu vazduha.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Jovana Radojević)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here