Ubistvo nožem kod Šida

0
6707

Nedaleko od graničnog prelaza Batrovci nepoznate osobe napala su dva muškarca koja su peške krenula sa graničnog prelaza prema selu Batrovci i jednog od njih smrtno ranile.

Policija u Sremskoj Mitrovici je potvrdila da je pronađeno telo nepoznatog muškarca i da se za počiniocem intenzivno traga.

Naime, kako se saznaje, policija traga za osobama koje su u utorak 26. septembra na ulazu u selo Batrovci nasrnuli na dva mladića, a jednog od njih, devetnaestogodišnjeg mladića sa Kosova, izboli su nožem nasmrt.

  • Video sam muškarca i grupu ljudi koja se našla na putu pred granicom i muškarca da trči. Nešto kratko nakon toga između kamiona ugledao sam drugog mladića koji je pao. Nisam bio siguran šta se dešava a mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom delu puta, pogotovo noću jer u okolini ima migranata koji se sakrivaju. Policija je došla oko 22 sata, priča vozač kamiona iz Bosne.

Muškarac dotrčao do granice i tražio pomoć
Detalji još nisu poznati, a kako se saznaje ova dva napadnuta muškarca su sa Kosova i Metohije. Prešli su granični prelaz “Batrovci” i krenuli peške u pravcu sela. Jedan od njih je uspeo da pobegne grupi napadača, koje su, kako nezvanično saznajemo ova dva muškarca napali verovatno noževima. Muškarac (35) koji je uspeo da pomogne dotrčao je do granice i tražio pomoć.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here