Uređeno dečije igralište u Naselju Mala Bosna

0
681

Akcija sređivanja gradskih dečjih igrališta nastavljena je u naselju Mala Bosna. Lokalna samouprava je do sada, od početka akcije, uredila i izgradila ukupno 12 dečjih igrališta.

Po rečima predsednika mitrovačke gradske Skupštine Vladimira Pavlovića, u naselju Mala Bosna u akciju su uključeni, pored članova Saveta mesne zajednice i omladinci, što je atmosferu učinilo posebno lepom. Osim uređenja dečjeg igrališta, uređuje i plato oko javne česme.

Ove godine uvodi se i jedna novina, a to je da se uređuje pet dečjih igrališta u pet sela. Sledeća akcija je u Grgurevcima. Sredstva za uređenje pomenutih pet igrališta obezbeđena su u saradnji sa Agencijom za ruralni razvoj. Izvršen je i inspekcijski nadzor svih dečjih igrališta na teritoriji Grada Sremska Mitrovica. Ovo je akcija koja će da traje i neće se zaustaviti dok sva igrališta ne zablistaju onako kako dolikuje našoj deci,” dodao je Pavlović.

Kako je i najavljeno, u akciju su se uključili i predstavnici mesne zajednice, koji su posadili tuje i ukrasne kuglaste bagreme.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here