Uskršnja prodajna izložba

0
276

Već tradicionalno Gradska uprava za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine organizuje Uskršnju i Novogodišnju prodajnu izložbu, gde Udruženja građana iz oblasti socijalne zaštite predstave svoje radove i proizvode. Izložba će se održati u petak, 26. aprila, na Terasi Turističke organizacije Grada sa početkom u 10.30 časova.

Grad je prepoznao njihovu potrebu za predstavljanje sebe, svojih članova, svog rada i proizvoda našim građanima. To je jedan od načina povezivanja građana sa organizovanim grupama – nevladinim udruženjima iz oblasti socijalne zaštite. Ovo je način kako udruženja međusobno razmenjuju iskustva i
građanima mogu da predstave svoje proizvode.

Ove godine, kao podršku će dati i učenici Osnovne škole „B. P. Pinki“ sa učiteljicom Zdenkom Gospović i Snežanom Sladojević.

Nadležna Gradska uprava ove godine je izvojila 7 miliona dinara kako bi pomogla rad udruženja iz socijalne zaštite. Ove godine podržano je 40 udruženja za svoje projekte i programe iz oblasti socijalne zaštite.

Učesnici: UG Autizam govori srcem, UG Moj Svet – pomoć deci sa autizmom, Opštinsko udruženje za pomoć osobama sa Daunovim sindromom, UG MNRO, Međuopštinska organizacija gluvih i nagluvih, Karitas, Društvo za dečiju i cerebralnu paralizu Sremskog okruga, Udruženje hranitelja, SOŠO Radivoj Popović, Udruženje bubrežnih invalida Sr. Mitrovica.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Slađana Marčeta)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here