Uspeh Mitrovčana na MMA takmičenju

0
960

Na najvećem regionalnom BJJ NO GI takmičenju Serbian Grappling International Cup u kojem je učestvovalo preko 430 najboljih boraca u Srbiji i regionu, Tribal MMA Sirmium je nastupao sa tri takmičara. Vladimir Galetić je u klasi starijih juniora osvojio srebrnu medalju. Uroš Mitrović je u klasi seniora -84kg osvojio bronzanu medalju i Marko Ćetković je u klasi seniora +100kg morao da se zadovolji petim mestom.

S obzirom da je Klub Tribal MMA klub i da je grappling samo jedan segment naše borbe, i to sa sasvim drugačijim stilom i izvođenjem tehnika, rezultati su i više nego dobri. Za tri meseca koliko smo u rvačkom i grappling savezu Srbije, učestvovali smo na dva takmičenja. Na prethodnom NO GI CHALLENGE je nastupao Uroš Mitrović koji je nakon niza spektakularnih pobeda osvojio zlatnu medalju.“- navode u rukovodstvu kluba.

Rukovodstvo kluba čestita takmičarima na ostvarenim rezultatima i dodaje da planira od iduće godine da postane deo i Kikboks Saveza Srbije tako da će nastupati u skoro svim borilačkim sportovima.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here