USTAŠKO ORGIJANJE U ŠIDU! Zapalili srpsku zastavu usred Srbije!

0
7828

Na društvenim mrežama i medijima pojavio se snimak na kome se vidi maloletnik kako pali srpsku zastavu. Kako se saznaje, snimak je nastao u Šidu, tokom prethodnog vikenda.

Snimak je izazvao veliku pažnju javnosti i pregršt komentara.

Kako je objašnjeno, radi se o dečaku srpske nacionalnosti koji pali srpsku zastavu, dok se na snimku čuje još nekoliko glasova. Na snimku se vidi kako dečak uzima upaljač i nevoljno počinje da pali zastavu. U pozadini čuju se nacionalistički pokliči „palimo srpsku smrdljivu zastavu„, „neka gori srpska zastava„, „šiptarija zauvek„, „gori p*zda mu materina“ i „ubij zakolji, da Srbin ne postoji„.

Saznaje se da je maloletnik, koji je nedavno završio osnovnu školu, bio je primoran od strane tri dečaka hrvatske nacionalnosti da zapali srpsku zastavu.

Ово овако у Шиду више неће моћи!!!Починиоц се мора казнити!!

Gepostet von Полуга Јован am Montag, 1. Juli 2019

Kasnije, objavljen je još jedan snimak na kom se vidi kako taj isti dečak ljubi srpsku zastavu i svima se izvinjava. Mladić između ostalog kaže:

Dobar dan, ja se izvinjavam svim građanima Srbije i svim ljudima koji žive u Srbiji, zato što sam zapalio srpsku zastavu. Ja se stvarno izvinjavam i ovo se stvarno više nikad neće dogoditi.

Odmah posle ovih reči mladić je prišao srpskoj zastavi i poljubio je.

Incident je obelodanilo Udruženje građana „Srpski vitezovi“ iz Šida koji su slučaj projavili policiji.

Pravo svakog patriote je da ovakav slučaj prijavi. Naše udruženje je sakupilo operativne informacije i saznanja i prosledilo ih policijskoj stanici u Šidu na dalju obradu. Imamo saznanja da su njima uručeni pozivi i da će oni danas u toku dana biti izvedeni pred tužilaštvo i biti saslušani u vezi sa tim nemilim događajem – kaže predsednik Udruženje „Srpski vitezovi“ Srđan Simanović.

On dodaje da žali što se ovakve stvari dešavaju.

Upozoravao sam da će se ovakve stvari dešavati – kaže Simanović i dodaje da žali što je dečak srpske nacionalnosti bio primoran na ovakve stvari.

Diskutabilna je i činjenica odakle deci srpska zastava koja ima nosač kao oni koji se koriste na državnim institucijama.

Sumnjamo da je srpska zastava skinuta sa neke od zgrada institucije, jer se vidi da je nosač zastave sličan kao onaj koji se nalazi na zgradama državnih institucija – dodaje Srđan Simanović.

(mitrovica.info/Srbija danas)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here