Uz LIDL lako i na vreme DO ŠKOLSKOG PRIBORA!

0
695

Lidl Srbija je i ove godine odlučio da rafove svih svojih prodavnica ranije opremi školskim priborom, kako bi roditelji i školarci blagovremeno nabavili sve što je jednom đaku neophodno za uspešan start školske godine. Uz opuštenu kupovinu na vreme, na ovaj način će sebe spasiti nabavke u poslednji čas, pre prvog zvona.

Po ulasku u prodavnicu, pronaći ćete sve što vam je potrebno na jednom mestu. Između ostalog, roditeljima je dostupan paket Staedtler flomastera, drvenih bojica, grafitnih i hemijskih olovaka po ceni od 339.99 RSD. Za uspešno savladavanje gradiva, tu su i sveske dostupne za samo 39,99 dinara.

Lidl je takođe u ponudu uvrstio i kvalitetne školske rančeve, nezavisno da li vaše dete kreće u prvi ili mu je neophodan novi ranac za više razrede osnovne ili srednje škole. Podesivi ranac za visinu 140-180 cm dostupan je po ceni od 2.499 RSD, dok je ergonomski ranac nešto većih dimenzija dostupan po ceni od 2.999 RSD.

U odabranom asortimanu proizvoda, mesto su našle i trodelne pernice, već ispunjene priborom – olovke, flomasteri, bojice, lenjir, makaze, gumica za brisanje i rezač – sve po ceni od 1.999 RSD, dok će vizuelno prijemčive 3D pernice,  dizajnom prilagođene i za dečake i za devojčice, kapaciteta od preko 20 olovaka ili bojica, nesumnjivo obradovati vaše mališane.

Ukoliko uviđate da vaše dete ima sklonosti da ispoljava svoju kreativnost, Lidl vam nudi mogućnost da mu obezbedite i odgovarajuću platformu. LED ukrasna tabla za crtanje i 6 pratećih markera, dolazi po neverovatnoj ceni od 1.299 RSD.

Iz tog razloga, obiđite najbližu Lidl prodavnicu i još danas spasite sebe muke pronalaska kvalitetnog i pristupačnog školskog pribora za vaše dete kada postane hitno. Na taj način će se i vaše dete psihički spremiti za početak školske godine, gde ga očekuju novi izazovi. Lidl Srbija svojom ponudom garantuje pristupačan i kvalitetan pribor za svakog školarca, a više o školskom asortimanu možete pronaći i na Lidlovom sajtu: lidl.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here