Vozač kamiona iz Bačinaca dva dana ležao mrtav u šoferskoj kabini

0
6302

Dejan Dudić (48) iz Bačinaca preminuo je u svom kamionu u Švajcarskoj, a telo je navodno u kabini njegovog kamiona pronađeno posle dva dana. Kako prenose mediji, on je radio za jednu firmu iz Novog Sada.

Dejan je bio poznat po predanosti poslu. Imao je 48 godina života i a kao vozač kamiona pet godina radnog iskustva. Inače, ovaj slučaj izazvao je brojne reakcije među profesionalnim vozačima na društvenim mrežama. Mnogi se pitaju kako je moguće da je Dejan ležao u kamionu dva dana, a da kompanija nije alarmirala nadležne institucije ili druge vozače da mu se pomogne.

Kako je moguće da ga niko iz firme, za koju je radio, nije dva dana kontaktirao? Kako nisu reagovali kada su shvatili da se čovek ne javlja dva dana!?” – pitali su se vozači na Facebook-u.

Okolnosti njegove prerane smrti još uvek su nejasne, a uzrok smrti nije poznat. Porodica i prijatelji oprostili su se od Dejana kroz emotivne objave na društvenim mrežama, izražavajući svoju tugu i šok zbog njegovog iznenadnog odlaska.

Brate moj lepi. Nismo se ovako dogovorili. Nisi smeo da odeš ovako bez pozdrava i slomiš nam srca… voli te tvoja švester, vidimo se, čekaj nas„, napisala je njegova sestra u jednoj od objava.

Dok se zajednica i porodica bore s ovim gubitkom, istraga o Dejanovoj smrti se nastavlja.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here