Vozili pod dejstvom opijata i alkohola: ONDA IH JE ZAUSTAVILA POLICIJA…

0
1241

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili četvoricu vozača koji su vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci i dvojicu koji su, pod dejstvom alkohola, učinili prekršaj nasilnička vožnja.

Policija u Staroj Pazovi zaustavila je četrdesettrogodišnjeg muškarca koji je vozio neregistrovanu „tojotu“ pod uticajem kanabisa.

U automobilu je pronađeno i pet paketića sa materijom za koju se sumnja da je marihuana, pa će protiv njegovog dvadesetogodišnjeg suvozača, nakon veštačenja, biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga

Patrola u Sremskoj Mitrovici zatekla je tridesetdvogodišnjeg vozača „fijata“ pod dejstvom opijata i četrdesetjednogodišnjaka koji je upravljao „audijem“ pod uticajem opijata i kanabisa, a u Šidu tridesetšestogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji je bio pozitivan na amfetamin.

Takođe, u Rumi je otkriven četrdesettrogodišnjak koji je vozio „lančiju“ sa 2,09 promila alkohola u organizmu, a u Staroj Pazovi četrdesetosmogodišnji vozač kamiona sa 2,05 promila alkohola u organizmu.

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here