Vučić – u sredu idem da kupim onaj parizer i jogurt

1
1049

Vučić je rekao danas da će lično kupiti parizer i da će zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem da napravi sendviče i pojede i da na taj način pokaže da se on i Vlada Srbije ne stide i da mere donose jer misle i brinu se o narodu.

„Baš ću da uzmem i onaj jogurt koji smo predstavili i onaj parizer u sredu idem lično da kupim. I da dovedem Malog i Momirovića. I da napravimo sendviče. Znate kako smo kao deca pravili u četvrt hleba. Uzećemo malo i majoneza i stavimo parizer i to će da nam bude doručak“, rekao je Vučić na konferenciji u Skoplju.

Dodao je da se on i Vlada Srbije ne igraju s narodom, već misle na narod, a da se deo opozicije ruga merama koje Vlada donosi, jer na sve moguće načine pokušavaju da kritikuju njega i Vladu kako bi došli na vlast.

„Njima smeta i 20.000 dinara za penzionera i 21 odsto povećanja penzija, povećanje plata za prosvetne radnike koje će biti preko 16 odsto, 5,5 u septembru pa svakako od 1. januara još 10–11 odsto. Smeta im sve. Jer jedino što su izabrali da dođu na vlast. Sasvim sigurno ćete uskoro imati priliku. Vi ste veliki favoriti. Ozbiljni ljudi, a narod uživa u tome kada gazite po klupama u parlamentu, zviždite i vičete. I kada mu objašnjavate kako je bilo divno kada su ljudi imali platu prosečnu od 320 evra i kako ne valja da plata bude 840 evra i kako je veličanstveno da minimalna zarada 152 evra, a ne 400 evra. I da penzija bude 202 evra, a ne 330 evra“, rekao je Vučić.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here