Upis u sekcije pećinačkog Kulturnog centra tokom septembra

0
352

Deca predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta imaće priliku da i ove školske godine pohađaju sekcije u okviru pećinačkog Kulturnog centra čiji rad finansira pećinačka lokalna samouprava.

Sekcije koje će početi sa radom 1. oktobra su: dramska, literarna, likovna i recitatorska, a upis u sekcije traje tokom septembra svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 dolaskom lično u prostorije KC-a ili pozivom na broj 022/2436-237.

Vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra, Slobodan Stanković poziva svu decu i mlade sa teritorije pećinačke opštine da se priključe radu pomenutih sekcija:

Pohađanje svih sekcija je potpuno besplatno zahvaljujući podršci pećinačke lokalne samouprave koja finansira njihov rad. Deci i mladima je omogućeno da steknuu glumačko iskustvo na daskama koje život znače, razviju svoj dar za pisanje i slikanje, a od ove školske godine pokrenuli smo i recitatorsku sekciju u okviru koje će deca i mladi moći da unaprede svoje govorne veštine. Vrata KC-a su otvorena za sve one koji žele kreativno da se izraze i učestvuju u kreiranju kulturno-umetničkog, obrazovnog i zabavnog programa u našoj lokalnoj zajednici.“ – istakao je Stanković i dodao da će saradnici KC-a tokom septembra obići sve matične i područne škole na teritoriji opštine kako bi informisali decu i mlade o upisu.

Pored ovih sekcija, sa radom nastavlja i muzičko-instrumentalna sekcija, odnosno Studio za muzičku edukaciju i obrazovanje KCP-a u okviru kojeg deca imaju priliku da, pored pohađanja nastave solfeđa, steknu osnovno muzičko obrazovanje na klaviru i harmonici.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here