Za bolji izgled VAŠEG LJUBIMCA! Studio za poliranje automobila ADS “LUKSAR”!

0
2714

Iako većina smatra da zna šta je poliranje, za one koji ne znaju da kažemo laički, poliranje je uklanjanje određene debljine na sloju/laku automobila koji radite da bi ste dobili svežu površinu. Danas se sve više vlasnika automobila odlučuje na ovu vrstu doterivanja svojih ljubimaca na četiri točka.

Boravili smo u Laćarku, u objektu Auto Detailing Studio LukSar, koja se bavi poliranjem automobila, gde smo razgovarali sa vlasnikom Milanom Jovanovićem.

Na ideju da se bavim poliranjem došao sam na osnovu iskustva sa odvoženjem svojih kola na dubinsko pranje. Shvatio sam da je tržištu neophodna ponuda jednog pravog kozmetičkog salona za automobile u kome bi se, sem poliranja, dobijala i usluga unutrašnjeg uređenja enterijera, tj. ono što se zove detailing.”- kaže Milan i dodaje:

“Poliranjem se nadoknađuje estetika, uklanjaju oštećenja, spoljne ogrebotine i slično. Pored toga, kod nas u salonu postoji mogućnost i keramičke zaštite automobila, što se smatra višim nivoom nege koja, na taj način, auto štiti od UV zraka, prašine, ptičjeg izmeta i slično.”

Auto Detailing Studio LukSar se nalazi u Laćarku, u ulici Karađorđeva 115, a broj kontakt telefona je 060-672-71-80.

“Ne mogu da govorim o reklamacijama pošto smo ih do sada imali minimalno.”- s ponosom, uz osmeh, ističe Milan Jovanović:

“Ako ih i ima, rado ih prihvatam, zajedno sa sugestijama, jer želim da maksimalno ugodim želji naših klijenata svestan da, pored bezbednosti, vlasnici svojih automobila imaju pravo da investiraju i u estetiku i lepotu svojih kola, i što je isto tako važno, da on bude čist.”

Ova firma, pored usluge poliranja i keramičke zaštite, vrši i ulepšavanje točkova kao i poliranje unutrašnjosti, što malo koji detailing studio ima u ponudi.

Automobili u roku od nekoliko dana, koliko provedu kod nas, dožive potpunu transformaciju.”- kaže Milan, pre nego što objasni ceo postupak rada:

Prvo se pregleda ceo automobil, pa se pravi preporuka šta uraditi na njemu. Koristimo razne pene, paste i keramičku zaštitu, u zavisnosti od naručioca posla.”

Da u kompaniji “LukSar” ozbiljno shvataju svoj posao svedoči i činjenica da su zastupnici i zvanični partneri nemačkog brenda “Zvizzer” koji proizvodi kompletnu liniju za autokozmetiku. Pored toga, vlasnik ADS “LukSar” Milan Jovanović najavljuje i posebno iznenađenje:

S obzirom da je kod nas poliranje automobila tek u povoju i ljudi tek počinju da ga posmatraju odvojeno od farbanja, odlučili smo, u saradnji sa brendom “Zvizzer” da osnujemo Edukacioni centar u kojem će svoje znanje o poliranju moći da steknu svi zainteresovani. Oni će u našem salonu dobiti potrebno teorijsko i praktično znanje koje će posle moći da koriste u nekom svom biznisu ili prosto u uređenju sopstvenog automobila.

Svi zainteresovai koji bi da nauče ovaj posao mogu da se jave na broj telefona: 060-672-71-80 ili da dođu do jedinog Auto Detailing Studija u Laćarku, koji se nalazi u ulici Karađorđeva 115.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(promo)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here