ŽKK „SREM“ najbolji klub mlađih kategorija u Vojvodini

0
259

Ženskom košarkaškom klubu „Srem“ iz Sremske Mitrovice ponovo je pripala nagrada za ostvarene rezultate u takmičenjima mlađih kategorija za 2023. godinu. Nagrada za najbolji klub dodeljena je na svečanoj ceremoniji u Novom Sadu predsedniku ŽKK „Srem“ Nikoli Budošanu.

ŽKK „Srem“ je nastavio da ostvaruje fantastične rezultate pa je tako u protekloj godini postao šampion Vojvodine u pionirskoj kategoriji i nakon toga treće mesto na finalnom turniru prvenstva Srbije za pionirke, u kadetskoj konkurenciji vicešampion Vojvodine kao i u najmlađoj konkurenciji minibasket gde je osvojio vicešampionsku titulu u Vojvodini. ŽKK „Srem“ je ovim fantastičnim i nestvarnim rezultatima ponovo pomerio granice u pisanju košarkaške istorije.

Sremska Mitrovica ponovo može da se ponosi rezultatima koje su postigle košarkašice Srema ali ništa od velikih uspeha ne bi bilo bez velike pomoći i podrške lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica. ŽKK „Srem“ je nastavio sa sjajnim uspesima i ove sezone jer je već obezbedio plasman na završni turnir Srbije u kadetskoj konkurenciji, završne turnire Vojvodine u pionirskoj i mlađoj pionirskoj konkurenciji dok je veoma blizu da i u juniorskoj kategoriji izbori plasman na završni turnir Srbije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here