AFERA “TOMPSON”! Originalni fono-snimak izlaganja odbornice Nataše Zec!

1
8001

I dok se nižu beskrajne reakcije ogorčenih građana na izlaganje odbornice mitrovačke gradske skupštine Nataše Zec koja je tražila da ustaški pevač Marko Perković Tompson održi koncert u Srbiji (Kukujevcima), sporadično su se pojavljivali i komentari njenih branilaca/botova iz udruženja “Grad za sve nas”, kao i još nekih opozicionih grupacija iz tzv. građansko-ekološke opcije.

Oni su, po pravilu, pokušavali da opravdaju njen predlog, često tvrdeći da je sve najobičnija laž i novinarsko podmetanje.

Kako bi otklonili svaku sumnju i dali mogućnost građanima, a ne političkim aktivistima, da sami izvuku zaključke, pred lice javnosti iznosimo fono-snimak dela odborničkog izlaganja Nataše Zec koji se odnosi upravo na njen predlog da su u Kukujevce dovede ustaški pevač Tompson.

U tom fono-snimku, kojeg citiramo u originalu, rečeno je:

“…Sinoć velika ultra mega giga zvezda, da neka mesna zajednica ima troškove, jer on tu sigurno nije došao besplatno, pa bih molila da mi ispričate kako se taj novac i kako sad to će biti raspoređeno i ko je dao, postavio te prioritete. Jer ako smo u duhu tolerancije, ako su nam sinoć bili gosti sa Manjače sa kokardama, onda u duhu tolerancije, pošto smo jedan tolerantan grad, onda bi trebalo bar do kraja avgusta da u Kukujevcima dovedemo Tompsona i da napravimo neki dobar balans u svemu ovome i da postanemo jedan grad tolerancije. Hvala.

A iste ove rečenice se mogu čuti i na fono-snimku:

Podsećamo, kada je reč o novcu za organizaciju koncerta Baje Malog Knindže, iz mitrovačke gradske uprave, navode:

Nastup Mirka Pajčina nije finansiran iz budžeta grada. Organizator je FK Sloga iz Čalme, i sav prihod od ulaznica (500 dinara ulaznica, prodato preko 3000 – prim. aut.) i prodaje pića usmeren je na pokriće troškova koncerta i unapređenje uslova rada fudbalskog kluba.”

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

  1. Imam i ja pitanje za Natašu Zec.
    Da li joj je švaler vratio onaj kredit koji je digla zbog njega, pa kad je muz saznao za to, najurio je.
    Neka gleda svoja posla i svoje probleme.
    Nije Baja pevao u Zagrebu pa sto bi Tomson kod nas, iako taj Tomson ima i ok pesama, kao i Baja, ali nam ne treba kao ni njima Baja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here