Agresivna PROMOCIJA HOMOSEKSUALIZMA u knjigama za decu!

0
2477

Agresivno nametanje homoseksualizma kao da je kulminiralo i to u pravcu nametanja ove ideologije – deci! U knjižarama Vulkana, Lagune, Delfi i sl. mogu se naći knjige koje promovišu ljubav dečaka prema dečacima, ukoričene u šarene korice kako bi bile privlačne dečijim pogledima.

Sada bi sve oči građana Srbije, ako im nije želja da im se deca vaspitavaju u duhu „homoseksualnih leptirića„, trebalo da budu uprte u to kako će koja partija u srpskom parlamentu glasati i izjašnjavati se oko ove teme -da li će biti protiv ili će ćutati o agresivnom širenju homoseksualne ideje maloletnoj deci u Srbiji.

Doduše, nekima su deca velika pa će reći „šta me briga – naše smo vaspitali„, ali bi trebalo imati u da će koliko sutra unuci ovo dobiti kao školski program? Uostalom, dovoljno je setiti se pilot projekta EU o tzv. seksualnom vaspitanju u gimnazijama i srednjim školama u Vojvodini iz 2013.godine.

Uz ozbiljnu finansijsku donaciju EU, tadašnja vlast u Pokrajini, uvela je ovaj predmet u oko 60 srednjih škola u Vojvodini, a bio je plan da se uvede i u osnovne škole. Čak se tadašnja sekretarka osvrtala na preporuku SZO da decu treba o toj temi upoznavati već i od četvrte godine pa je po njoj već od 12. godine bilo sasvim u redu za početak. Mora se priznati da je tada i pozicija i opozicija zauzela jedinstven stav po tom pitanju, sem stranaka desne orijentacije kojima je, zbog toga, prilepljena etiketa neofašista.

Danas, pod maskom borbe za demokratiju, sa velikim temama protiv zagađenja i mafije, dogovor dela opozicije i vlasti je moguć upravo oko ove teme. Jedni žele po svaku cenu da ostanu jer Zapad pritiska sa ovim konačnim ponižavanjem tradicionalne Srbije, a drugi da budu  zamena po potrebi.

Ovakvo podmuklo i ubrzano menjanje svesti našeg društva  mnogo gore je od svega što nam se dešava i ostaviće dugoročne i teško ispravljive posledice. Nećemo imati opravdanje za buduće generacije ako budemo mirno gledali i ćutali!

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here