Aktivisti Đilasove stranke u Rumi nudili građanima novac za podršku izbornoj listi?!

0
1936

Tokom prethodnog vikenda, u jeku kampanje skupljanja potpisa podrške za izborne liste, u pojedinim medijima pojavile su se informacije da su članovi Đilasove Stranke slobode i pravde u Rumi plaćali građanima ne bi li ovi dali svoje potpise podrške njihovoj listi.

“NS Uživo” navodi da se njima javio čitatelj iz Rume koji tvrdi da mu je izvesni Vladan Petrović iz SSP-a nudio 2000 dinara ukoliko dođe 17. februara u prostorije stranke i svojim potpisom podrži izbornu listu Marinike i Đilasa.

Zahvaljujući čitateljima koji neće da učestvuju u kriminalnim radnjama, kao Dragan Đilas i njegovi plaćenici, došli smo u posed video zapisa kako član stranke SSP u Rumi nudi novac svom poznaniku kako bi potpisao podršku izbornoj listi. Nije nam bilo teško da izračunamo koliko je Đilasa koštala podrška i skupljanje potpisa. 17. februara samo u Rumi, a onda neka gradjani sami procene koliko je Đilasovih kriminalnih para poslato u svaki grad u Srbiji. Ako znamo da su njegovi plaćenici u Rumi pisali hvalospeve o tome da su prikupili blizu 500 potpisa znaci da je bar 400 plaćeno gde prostom računicom dolazimo do cifre od 800.000 dinara pa tako i do saznanja da je Đilas od svojih miliona samo u jednu malu opštinu poslao 800.000 dinara da bi platio laznu podrsku naroda.”- piše NS Uživo.

Istu tvrdnju izneo je i sajt “24Sedam” u tekst pod naslovom: “Demokratija na Đilasov način! Aktivisti SSP u Rumi nudili građanima pare da bi stavili potpis na njihovu izbornu listu!”

Na ove optužbe pisanu izjavu nam je dala Maja Dražić, lider SSP-a u Rumi:

“Izgleda da su pristalice politike SNS smetnule sa uma da nije ni prirodno, a ni normalno da svi isto mislimo i da delimo iste političke stavove, te uporno nastavljaju da vređaju, obesmišljavaju i ponižavaju sve one koji ne podržavaju politiku SNS, a koji su odlučili da svoj potpis podrške daju politici SSP. Znam da je funkcionerima SNS u Rumi, koji godinama imaju pristup našem budžetu i na stotine ucenjenih i zastrašenih ‘sigurnih’ glasova- mnogo teško palo to što je Ujedinjena opozicija Rume skupila više potpisa podrške od njih, ali umesto da stave prst na čelo i zapitaju se gde su oni pogrešili i da li su građani Rume odlučili da ih ‘kazne’ za sve ove godine nestručnog i neodgovornog upravljanja gradom- oni su se bacili na štancanje Gebelsovštine. To samo pokazuje koliko su nespremni da preuzmu odgovornost za svoje postupke i da će u sopstvenim greškama, uvek da traže druge krivce. Beskrajno sam zahvalna svim sugrađanima koji su nam dali svoj potpis podrške, kao i sugrađanima koji su najavili da će da nam daju svoj potpis podrške za predsedničke izbore, te da će da apeluju na sve svoje poznanike, prijatelje i komšije da nas podrže, jer su revoltirani lažima i spinovima SNS glasila, a željni slobode, pravde i istine.”- navodi u svojoj pisanoj izjavi Dražićka.

Tražili smo na ovu temu i izjavu od koordinatora Đilasove stranke za Srem Milana Korizme, ali on do zaključenja ovog teksta nije odgovorio.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here