Aleksandar Vučić u petak obilazi Srem: U 18 ČASOVA MITING U SREMSKOJ MITROVICI!

0
3085

Promovišući svoj novi CD pod nazivom „Narodni pokret za državu“ graditelj Hrama Svetog Save, pojac i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u petak će obići Sremski region i u večernjim časovima održati koncert u Sremskoj Mitrovici.

U 13.30 sati predviđena je poseta Donjem Tovarniku i razgovor sa predstavnicima lovačkog udruženja „Donji Tovarnik“, udruženjem žena „Sunčev cvet“ – Donji Tovarnik, kao i obilazak mini zoo-vrta koji navodno gradi poverenik SNS-a za Pećince Milorad Pantić Luki o čemu smo pisali OVDE.

Nakon toga, 14.30 časova u Staroj Pazovi planiran je obilazak proizvodnog pogona kompanije „Stamevski – Moj slatkiš“, a zatim će uslediti poseta Inđiji u 15.10 časova i obilazak proizvodnog pogona kompanije „Plastik Gogić“, a nešto kasnije u 16.25 sati u Rumi je predviđeno otvaranje novog objekta PU „Poletarac“, objekat „Kockica 2.“.

U 17.15 časova predsednik Vučić će u Šidu obići poljoprivredno gazdinstvo porodice Kosijer, a u 18.00 časova u Sremskoj Mitrovici Vučić će se obratiti građanima.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here