Bacio bombu u baštu restorana: SADA MU SUDE!

1
1079

Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu koju je tužilaštvo podiglo protiv Zorana Radivojevića (40) iz Putinaca kod Rume, okrivljenog za pokušaj ubistva i nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On bi sa optuženičke klupe trebalo da iznese odbranu i objasni zbog čega je prvo ispalio hitac u pravcu jednog muškarca, koji je sedeo u bašti ugostiteljskog objekta, a zatim posle nekoliko minuta u isti lokal bacio ručnu bombu.

Incident koji se dogodio krajem maja prošle godine u jednom ugostiteljskom objektu u Inđiji najpre je uznemirio goste lokala, a zatim i sve one koji su imali priliku da pogledaju snimak koji se veoma brzo proširio društvenim mrežama.

Kao što smo već pisali, Radivojević je kobnog dana sa pištoljem u ruci prišao dvojici muškaraca dok su sedeli u bašti kafića i ispalio hitac u jednog od njih, ali ga je, na sreću, promašio. Kako se videlo na snimku, dvojica muškaraca su nakon pucnjave trčećim koracima krenuli prema napadaču, koji najpre beži, ali se zatim vraća, ulazi za njima u lokal i baca ručnu bombu. U eksploziji, na sreću, niko nije zadobio teže povrede.

U izjavio za naš portal, otac uhapšenog je tvrdio da je njegov sin to uradio kako bi stavio tačku na pretnje kojima je njegov sin bio izložen u dužem periodu od strane dvojice muškaraca prema kojima je Zoran ispalio metak.

Pitao sam sina gde mu je auto, a on mi je rekao da ga je ostavio na tehničkom pregledu. Tek kasnije sam saznao da su ga njih dvojica uzela – rekao je tada Zoranov otac, tvrdeći da njegov sin nije uzimao novac od oštećenog kao što su neki objavili.

Kao motiv ovog nemilog događaja navodilo se to što je Zoran navodno dao u zalog svoj automobil, a kada ga je oštećeni pritiskao da vrati pare, došlo je do incidenta.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Smiljka Kostić)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here