Baka iz Mitrovice dobila infarkt gledajući Đokovića: SADA IMA ŽELJU DA GA UGOSTI!

0
1222

Baka Petra Besermenji (82) iz Sremske Mitrovice ima jednu veliku želju, a to je da upozna našeg tenisera Novaka Đokovića. Zbog meča u kojem je gubio u avgustu 2018. dobila je infarkt i jedva preživela. Od tada joj doktori zabranjuju da gleda mečeve.

Nakon svega, ispričala je kako se to desilo:

Znam da igra s jakim protivnikom. Zato sam se brinula da ne izgubi. Prvo je vodio ubedljivo. Kad je počeo naglo da gubi, kad je došao na 2:2 u meni se nešto smutilo. Ja ugasim TV i legnem. Ubrzo me počelo stezati među plećkama – priča baka Petra.

Nije smela da kaže doktorima šta joj je izazvalo zdravstvene probleme, a u bolnici je saznala da je Nole ipak pobedio što ju je i vratilo u život.

Čujem da pričaju po sobama da je pobedio, e onda mi je bilo lako. Mogla sam i da ustanem – prepričava Petra.

Njoj je sad zabranjeno da gleda mečeve jer je do goidinu dana pre infarkta imala operaciju srca. Ipak, i dalje je njegov veliki navijač i ima želju da ga ugosti za svoju slavu, svetog Nikolu.

Poručila bih mu da mu dragi Bog i sveti otac Nikola pomognu da opet pobedi u Australiji. Držali su ga prošli put kao azilanta, ja sam plakala što takvog čoveka drže iza rešetaka. Želela bih najviše da pobedi, da dođe da se vidimo i popijemo šampanjac – otkriva Petra Besermenji.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(A. Dražić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here