Blato i voda na prilazu u dečiji vrtić: RUKOVODSTVO „PČELICE“ NE HAJE!

2
2218

Ovo je fotografija prilaza u vrtić Maslačak koji pripada Predškolskoj ustanovi „Pčelica“. Iako smo početkom prošle zime ukazali na problem koji imaju roditelji, deca i zaposleni, kada se ceo ovaj prostor pretvori u gotovo neprohodno blatište – još uvek nema adekvatnog rešenja.

Kad padne kiša ili sneg sve je kaljavo, a sa druge strane, mnogi bi nesavesni vozači automobilom da uđu u objekat tako da pešacima preostaje samo da se provlače između parkiranih vozila. Ipak, najgore je deci!

Ponovo apelujemo na odgovorne u Predškolskoj ustanovi „Pčelica“ da, sa lokalnom samoupravom, regulišu ovaj prilaz ili neka rukovođenje ustanovom prepuste nekome ko je sposobniji.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(M. Milivojević/ foto. D. N. D.)

2 COMMENTS

  1. Da li ste vi svesni da je prilaz koji koristite kao parking obdanistu prolaz domacina i privatan prolaz ometate,s druge strane obdanista iz naselja 29.novembar je slobodan parking koji je namenjen za parking.Parking koji trenutno koristite je ulaz mojih rodjaka.

  2. Nije problem u rukovodstvu, već u opštini. To obdanište je ruglo grada. Prolaz na slici je privatno vlasništvo, a parking je s druge strane. Dvorište je zaraslo u korov, roletne vise, ….. Opština treba da razgovara sa vlasnicima parcela u tom „dvorištu“, da nađe obostrano prihvatljivo rešenje i da to sve uredi kako dolikuje jednom obdaništu. Ako se dogvoore, to treba ograditi i prolaz dozvoliti samo deci i vlasnicima, a ne kojekakvim likovima koji tuda svakodnevno prolaze dok se deca igraju. „Za našu decu“ – koja ironija i bezobrazluk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here