BORI SE ZA ŽIVOT: Izbodeni muškarac nakon operacije u teškom stanju!

0
4258

B. N. (44) koga je sinoć u Šidu nevenčana supruga J. K. (36) izbola nožem u grudi i stomak nalazi se u teškom stanju, saopšteno je iz Kliničkog centra Vojvodine.

B. N. je hitno operisan, a trenutno se nalazi u teškom opštem stanju, hemodinamski nestabilan.

U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, dana 27.02.2023. godine dovežen je kolima SHMP kao premeštaj iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica pacijent B. N. (44), sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u predelu abdomena i grudnog koša. Odmah po prijemu nakon opservacije, kоmplеtnе dijagnostike i lekarske pomoći, indikovano je hitno operativno zbrinjavanje. U trenutku ovog izveštavanja pacijent je teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilan smešten u UC KCV radi daljeg lečenja – saopšteno je iz Kliničkog centra Vojvodine.

Da podsetimo, J. K. sinoć je u kući u Šidu nanela više uboda nožem u stomak i leđa B. N., nakon čega je on u teškom stanju prevezen u Klinički centar Vojvodine. Prema informacijama izvora bliskog istrazi, zbog dvoje emotivnih partnera više puta je morala da interveniše policija, na poziv komšija koji bi čuli svađu.

Nekada bi on tukao nju, nekada ona njega. Njihov burni odnos policiji bi prijavljivale komšije. Ipak, ovo je prvi put da su u pitanju teže telesne povrede – rečeno je.

Na društvenim mrežama bili su veoma aktivni. Ona je na mnogim fotografijama obučena „provokativno“ zbog čega su joj mnogi dodeljivali komplimente. Njen partner kojeg je izbola nožem je nedavno objavio fotografiju sa misterioznim opisom.

Nisam umro kad su pucali u mene, već kad sam video ko je pucao u mene„, napisao je B. N. na društvenoj mreži Fejsbuk. Ljudi koji ih poznaju tvrde da im je odnos bio veoma turbulentan. Navodno su često raskidali i mirili se.

Često su se svađali i mirili, raskidali, pa bi opet bili zajedno. On je uvek govorio da ne može bez nje i eto šta se sad desilo“, navodi poznanik J.K. i B.N.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, J. K. je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužilaštvu.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here