BRUKA! Sramna odluka škole u kojoj su osmakinje brutalno prebile devojčicu

1
3244

Dve učenice OŠ „Đura Jakšić“ iz Male Krsne brutalno su šutirale, čupale i polivale sokom mlađu učenicu (13) iz iste škole, nakon čega je ona zadobila teške povrede i traume.

Prebijena devojčica između ostalog zadobila je iščašenje viličnog zgloba, koji je vratio mikrofacijalni dečji hirurg na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Od posledica trauma ne izlazi iz kuće.

Danas se u pomenutoj školi, u 12 sati, održala vanredna sednica zbog ovog incidenta.

Majka pretučene devojčice ističe da je na sednici povodom nasilja koje je pretrpelo njeno dete odlučeno da devojčice koje su vršile nasilje ne budu kažnjene.

Zaključili su da je bolje da se sačeka da se „stišaju strasti“. Ne mogu da verujem da te devojčice nisu kažnjene, a moje dete zbog njihovih batina ne može ni da jede dok je u školi, jer ne može da sažvaće ni bananu. U utorak je krenula na nastavu, i tada su joj iste devojčice pretile da će joj „slomiti kosti i da neće stići do kuće“ – rekla je majka S. D., dodavši da su pretili i njenom sinu, bratu pretučene devojčice, „da će proći kao sestra“.

Novinari su želeli da sa direktorkom škole direktno razgovaraju o incidentu koji se desio između njihovih učenica, ali je direktorka odbila razgovor. Umesto toga, iz škole je izašao jedan od zaposlenih, koji im je dao ceduljicu na kojoj je ručno napisana imejl adresa škole.

Na pitanje zbog čega direktorka ne želi da govori za medije, on je ispred nosa zatvorio vrata ove obrazovne ustanove. Školi su odmah potom upućena pitanja mejlom, ali odgovori još nisu dobijeni.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Suzana Trajković)

1 COMMENT

  1. Samo vi dopustajte deci da provode vreme na glupom facebook! Ako zelite da vam deca budu debilna kao debili iz Evrope, idiotske Velike Britanije (FUJ!) i fasisticke Amerike (FUJ,FUJ!!) vi im i dalje dajte na facebook ali onda nema zaljenja. A te klinke koje su to uradile, karma je jako dobar sudija..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here