Ceo Srem kupuje u ruskom MERE MARKETU u Rumi, A EVO I ZAŠTO!

0
16353

Poznati ruski trgovinski lanac MERE, u svom marketu u Rumi, na površini od oko 1200 kvadratnih metara, potrošačima nudi gotovo 2000 artikala odličnog i proverenog kvaliteta, koji su, po izuzetno pristupačnim cenama – na raspolaganju kupcima.  Market MERE, u Industrijskoj ulici, postao je privlačan i prepoznatljiv, ne samo za Rumljane, već se nametnuo i kao centralno prodajno mesto za ceo Sremski region.

Podsećanja redi, MERE diskonti su zastupnici ruske Torgservis grupe, koja je osnovana davne 2009. godine.

Torgservis grupa posluje u Rusiji na više od 1000 lokacija pod brendom Svetofor i treći je po veličini lanac prodavnica u Rusiji. Svoje poslovanje je proširilo i na više od 20 zemalja među kojima su Velika Britanija, Grčka, Španija, Kina, Amerika, Litvanija, Poljska, Belorusija, Rumunija, Nemačka, Hrvatska, Makedonija, BiH sa preko 2000 diskontnih objekata.

Krajem 2020. godine otvoren je prvi MERE market u Srbiji u Batajnici. Otvaranjem ovog marketa MERE marketi su zvanično započeli rad i krenuli ka svom cilju – otvaranju 100 marketa u Srbiji, među kojima je i market u Rumi.

Što se tiče cena, naša strategija glasi ‘Niske cene svaki dan’ i to je ono što će građani sigurno i uvek dobiti kod nas. I te niske cene odnose se na baš sve proizvode koji se kod nas budu prodavali. Verujemo da nismo nikome konkurenti, ovakav vid marketa omogućava razvoj i vidljivost nekih manjih brendova, možda nepoznatih i nedostupnih u velikim trgovačkim lancima. “- kaže Bojan Ćujić, direktor MERE marketa u Rumi, dodajući:

U Mere marketu akcenat je na direktnoj saradnji sa malim proizvođačima koji mogu da ponude odličan kvalitet po nižim cenama. U skladu sa našom poslovnom filozofijom, radimo direktno sa proizvođačima, sa strogom kontrolom kvaliteta i niskom trgovačko maržom. Kod nas potrošači mogu uvek očekivati 20 odsto niže cene od prosečnih.”

MERE market Ruma se nalazi u Industrijskoj ulici bb, a više informacija o artiklima i radnom vremenu, može se saznati na njihovoj fejsbuk stranici:

https://m.facebook.com/meremarketruma/?_rdr

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here