DARKO RUNDEK & EKIPA: Koncert u Sremskoj Mitrovici

0
750

Darko Rundek & Ekipa nastupiće u nedelju, 18. septembra u 20,30 časova na Žitnom Trgu u Sremskoj Mitrovici. Koncert organizuje Udruženje za promovisanje kulture i umetnosti Art Front uz podršku Grada Sremska Mitrovica.

Art Front, novo udruženje građana Sremske Mitrovice ima za plan realizaciju aktivnosti vezanih za promociju kulture i društveno aktivnog načina života u malom, usnulom gradu vojvođanske provincije. Inicijalni odbor organizacije je odabrao koncert Darka Rundeka kao prvu promotivnu aktivnost Art Fronta, koja bi trebala da upozna građane Sremske Mitrovice sa osnivačkom idejom, kao i planovima udruženja.

Udruženje za sada broji oko 30 Mitrovčana koji imaju nameru da unaprede kulturni i umetnički život u svom gradu i omoguće svojim sugrađanima pristup sadržajima koji su do sada bili nedostupni. Osim toga, jedan od ciljeva organizacije je i podizanje ekološke svesti u zajednici, te nije slučajno da je baš Rundek, čuveni ekološki aktivista i borac za zaštitu životne sredine odabran da svojim prisustvom predstavi ovo novoformirano udruženje gradu.

Iz Art Fronta poručuju da je ovo samo prvi u nizu događaja koje će udruženje organizovati u Sremskoj Mitrovici u narednom periodu.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here