Odigran fudbalski susret mladih fudbalera iz Mitrovice i sa Kosova

0
766

Na fudbalskom  terenu OŠ „Jovan Popović” odigran je fudbalski susret mlađih kategorija Fudbalskog kluba „Sirmijum” i mlađih kategorija dece sa Kosova, iz okoline Gračanice koji borave u poseti Sremskoj Mitrovici.

Škola fudbala „Zmajevi” Fudbalskog kluba „Polet” broji oko 100 članova, a na put je krenulo četrdeset i petoro dece uzrasnih kategorija pioniri i petlići, pretežno su 2014. godište dvojica dečaka su 2015, s ima ih i 2009. godište.

Fudbaleri mlađih kategorija su deca iz različitih mesta na centralnom Kosovu i Metohiji, uglavnom su deca iz mesta gde FK „Polet” radi, odnosno gde treniraju, to je Laplje Selo ali ima ih iz okolnih mesta kao što su Preoce, Donja Gušterica i Ugljare.

Izuzetno nam je drago što smo gosti u Sremskoj Mitrovici. Deca su presrećna, raduju se utakmicama i nadam se da ćemo i ubuduće organizovati ovakve događaje. Deci je ovo izuzetno važno, dragoceno zato što deca nemaju priliku na Kosovu i Metohiji da se ovako igraju sa svojim vršnjacima, drugarima.”- rekao je Nenad Petković, ispred Školu fudbala „Zmajevi” Fudbalskog kluba „Polet”.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here