Devojka iz Šida od 50.000 plate UŠTEDELA skoro pola miliona: EVO KAKO!

0
13245

Devojka iz Šida koja živi i radi u Beogradu pohvalila se na mrežama da je za dve godine sama uštedela skoro pola miliona! Svi se pitaju kako.

Studirala je ovde, diplomirala, zaposlila se i odlučila da nešto i uštedi. Na ruku joj je išlo to što je živela sa dečkom u stanu za koji nije plaćala kiriju ali jeste račune. Izdvajala je na stranu, kaže, po 20-25 hiljada mesečno od plate koja je bila pedesetak hiljada, možda malo jače.

Nekome je smešno ali njena prednost, kako kaže, bila je ta što inače malo jede. Nije neki gurman a i većinu hrane slali su joj njeni iz rodnog grada jer živi daleko od kuće a i da se ne muči da sprema jer stalno radi. Posle dve godine došla je do cifre između 400.000 i 500.000 dinara šteka.

Većina joj ne veruje jer smatra da to jednostavno nije moguće, posebno nekom ko živi u Beogradu a nije tu rođen i nema svoj krov nad glavom.

Priča je izazvala burnu polemiku na mrežama jer većina mladih koji rade a još žive kod roditelja i nemaju gotovo nikakav trošak ni za račune ni za hranu nisu bili u stanju da to urade.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here