Dobra ideja dolazi iz Beočina! NAJBOLJI UČENICI NA BILBORDIMA!

1
1622

U Beočinu, na ulazu u mesto kod Sportske hale, mogu se videti lica najboljih učenika ove opštine u školskoj 2019/2020. godini.

Na bilbordima su predstavljene fotografije Anastasije Mijić, učenice OŠ „Jovan Popović“ iz Suseka i Nemanje Simića, učenika OŠ „Jovan Grčić Milenko“ iz Beočina koji su u protekloj školskoj godini proglašeni za đake generacije, a svoje školovanje nastavili su u Novom Sadu.

Drago mi je što ove godine imamo na bilbordima istaknute fotografije najboljih đaka u našoj opštini, Nemanje i Anastasije. Očekujem da će biti jedni od uspešnijih naših sugrađana u budućnosti, a ovako će se i ostali sugrađani upoznati sa njihovim rezultatima. Nadamo se da će svi građani Beočina imati priliku da prepoznaju koliko cenimo zaista decu koja znaju, uče i koja vrede. I trudićemo se da ih adekvatno nagradimo – kazala je predsednica beočinske opštine Mirjana Malešević Milkić.

Možda bi ova ideja iz Beočina mogla da se upotrebi i u drugim sremskim varošima, pa i šire, a ne da deci i omladini uzori budu televizijske starlete, kriminalci i partijski kadrovi sa sumnjivim diplomama stečenim na privatnim fakultetima.

(M. M.)

1 COMMENT

  1. Malo mesta i za dobre đake. Za njih uglavnom nikad ne čujemo. Ovi loši su u svakoj čorbi mirođija, dosadili i Bogu i svetu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here