Dragani NASILNIK PRETI jer mu se NIJE DOPAO njen komentar na Fejsbuku

3
4561

Dragana F. koja je na društvenoj mreži Fejsbuk komentarisala članak o bandi mladih huligana koja teroriše omladinu u Sremskoj Mitrovici, iznenada se našla na meti izvesnog L. Š. (18)  koji se nezvanično smatra kolovođom te grupe nasilnika.

Po Draganinim rečima, L. Š. je sa svog Fejsbuk profila pretio njoj i njenoj proodici, zbog čega je bila prinuđena da ceo slučaj prijavi policiji.

Dotični je u porukama koje mi je slao poručivao da će mi kosti polomiti, da ću završiti tri metra ispod zemlje i da spremim protivpožarni aparat jer će mi zapaliti kuću.” – govori Dragana dodajući:

U policiji su mi odgovorili da će Odsek za visokotehnološki kriminal ispitati da li profil sa kojeg mi je prećeno zaista pripada njemu ili je neko to pisao u njegovo ime. Rekli su mi i da prvo treba Tužilaštvo da uzme predmet u razmatranje.

Dragana je tražila da ga privedu i uzmu izjavu, ali joj je odgovoreno da policijski službenici ne znaju gde se pomenuti nasilnik trenutno nalazi i da ne mogu da ga nađu.

I šta sad, jel treba kuća da mi izgori da bi policija reagovala?”- ogorčeno se pita Dragana koja je samohrana majka i ima ćerku tinejdžerku, pa se plaši da neko i njoj ne učini zlo.

Poslala je, kaže, poruku, majci pomenutog nasilnika koji ove godine puni 18 godina, ali joj je njegova majka odgovorila da je samo dobila ono što je tražila, što je dokumentovano i porukama na mobilnom telefonu.

Nikog nisam vređala, nikom nisam pretila, samo sam rekla da je sramota da grupa mladića više od godinu dana teroriše grad, a da ni jedna nadležna institucija ništa ne preduzima. Treba li neko da bude ubijen, pa da oni koji treba da štite red i mir, počnu da rade posao za koji su plaćeni.”- kaže Dragana.

Podsetimo, o L. Š. štampa je pisala još pre nekoliko godina, kada je, kao učenik osmog razreda, napao direktora osnovne škole Zorana Đurića i zadao mu nekoliko udaraca tvrdim predmetom za koji se ustanovilo da je sic od bicikla. Pre izvesnog vremena, javnosti se obratio i otac mladića kojeg L. Š. i njegovi drugovi mesecima uhode po gradu, a nekoliko puta su ga i pretukli.

Reč je o grupi mladića koju u Sremskoj Mitrovici prati glas da teroriše građane i navodno se bavi preprodajom narkotika, o čemu ni policija ni Tužilaštvo nemaju nikakva saznanja.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(M. Milivojević)

3 COMMENTS

  1. Ovo su pretnje za koje se ide na robiju. Policija da intervenise, sud da presudi. Ako je ovo isti mladic koji je udario direktora skole sicem u glavu onda se direktno vidi da ne preza od nasilja. Mozda gospodja iz vaseg teksta dobro prodje i ne bude nista ali ako se ne stane na kraj ovoj ekipi, sutra ce neko da nastrada.

  2. Čelnici gradske samouprave treba da vrše nadzor da li službe nadležne za ovaj slučaj rade svoj posao i da prate slučaj i vrše uticaj da se slučaj što pre reši. Zar na izborima dajemo svoj glas njima, a da njih ne zanima da li se u gradu stvara neki novi klan nekog novog „Velje Nevolje“.

  3. Mislim da se online nasilje nazalost ne dozivljava dovoljno ozbiljno. A posledice su teske i po psihu. Ukoliko govorimo o decijem uzrastu, pogotovo treba uvesti neki nadzor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here