Građani POKIDALI Tomu Bota! STOTINE negativnih komentara na račun predsednika MITROVAČKE gradske skupšine!

1
3987

Poznato je da predsednik mitrovačke gradske skupštine Tomislav Janković često uzima sebi slobodu da, na društvenim mrežama, posprdno komentariše stavove građana koji nemaju isto političko mišljenje kao i on. Iako bi, s obzirom na funkciju koju vrši, trebao da poštuje mišljenje svih građana, on to, po pravilu, ne čini.

Društvena mreža Tviter, zajedno sa još skoro 8 hiljada njegovih istomišljenika, ugasila mu je nalog, zbog neprimerenog botovanja u korist Srpske Napredne stranke. Naravno da to samo po sebi ne bi predstavljalo  problem, da on već osam godina ne dobija svoju platu iz budžeta koji pune svi građani, pa i oni čije mišljenje nipodoštava, a često i ismejava.

Očigledno da je njegovo arogantno i isključivo ponašanje primećeno u lokalnoj javnosti.

Na jedan od članaka u kojem smo se osvrnuli na njegov partijski rad, stiglo nam je elektronskom poštom neverovatnih 127 komentara u kojima ga čitaoci listom kritikuju. Na fotografijama dole nalaze se neki od pomenutih komentara, a integralnu verziju možete pronaći na sledećem linku:

https://mitrovica.info/toma-bot-ponovo-dominira-mitrovcani-u-komentarima-ne-stede-svog-najpoznatijeg-domazeta/.

(M. Milivojević / foto: SMP, Facebook)

1 COMMENT

  1. Vidim potresao se. To su likovi kojima je reč moral, ponos svemirski daleko. Možete ga „pljuvati“ koliko god hoćete, on samo obriše obraz ili ono što ima umesto obraza i nastavi dalje. Mitrovica i Srbija puna je takvih likova, nažalost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here