Izjava kompanije „Metalfer“ povodom smrti zaposlenog

0
3167

Nakon što je jedan od radnika kompanije Metalfer iz Sremske Mitrovice preminuo usled povrede zadobijene na radu, predstavnik kompanije Metalfer dao je izjavu povodom ovog nesrećnog slučaja, koju prenosimo u celini.

U okviru redovnih proizvodnih operacija kompanije Metalfer u Sremskoj Mitrovici, u utorak 28. marta došlo je do nesreće prilikom koje je teško povređen radnik D.K. koji je prevezen u bolnicu gde je nažalost dan kasnije podlegao povredama. Nesreća se dogodila prilikom istovara i čišćenja vagona, na koloseku koji se nalazi van proizvodnog pogona.

Izražavamo iskreno žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Duboko saosećamo sa bolom porodice preminulog kolege i pružićemo svu pomoć. Kompanija je odmah preduzela mere kako bismo utvrdili sve okolnosti koje su dovele do nesreće budući da imamo veoma jasne procedure zaštite na radu. Na raspolaganju smo nadležnim državnim organima i saopštićemo detaljne  informacije nakon što istraga bude okončana i sve činjenice utvrđene, saopštila je Jelena Zakonović izvršni direktor kompanije Metalfer.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here