Kompanija “Imperial Agro” novi vlasnik hotela „Sirmium“

2
11083

Po još uvek nezvaničnim saznanjima do kojih smo došli, na sednici skupštine društva “Sirmium Resort” koja je vlasnik mitrovačkog Hotela „Sirmium“ odlučivalo se o dve ponude za njegovu kupovinu, kao što smo i najavili tokom proteklih nekoliko dana.

Posle duge i, na momente, žučne rasprave, akcionari su doneli odluku da se prihvati ponuda za kupovinu čuvenog hotela u samom centru Sremske Mitrovice, koju je podnela kompanija “Imperial Agro” iz Sremske Mitrovice čiji je većinski vlasnik, sudeći po podacima iz APR-a, Ljubica Milošević. Njihova ponuda bila je u vrednosti od 550 hiljada evra.

Iako su se gradom, tokom jučerašnjeg dana, širile neproverene glasine da je bilo četiri ponuđača, naš izvor sa lica mesta navodi da su akcionari ipak na samoj skupštini odlučivali o dve ponude sa kojima je lokalna javnost već bila upoznata. Jedna je bila podnesena od strane kompanija “Imperial Agro”, a drugu je činio konzorcijum tri fizička lica, Mirjane Miražić iz Mačvanske Mitrovice, Save Stevanovića iz Velikih Radinaca i Zorana Laketića iz Sremske Mitrovice.

Iza kompanije “Imperial Agro”, koja je novi vlasnik Hotela „Sirmium“, navodno stoji ugledna mitrovačka porodica Ostojić koja se već više generacija bavi poljoprivredom i poseduje moćan kapital.

(M. Milivojević)

2 COMMENTS

  1. Dzambalaja

    Znaci stari vlasnik je sebi, novom vlasniku uplatio 550 000 evra za kupovinu Sirmijuma?
    Interesantno…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here