KREĆE GLASANJE – BIRAM ŠTA FINANSIRAM!

1
650

Građani Sremske Mitrovice, udruženja građana i ostali predstavnici civilnog društva poslali su svoje predloge za participativno budžetiranje 2024. godine.

Komisija imenovana od strane Gradske uprave za budžet i lokalni ekonomski razvoj pregledala je i analizirala sve pristigle predloge. Konstatovano je koji predlozi su u nadležnosti Grada, procenjene su
vrednosti tih projekata i zadovoljenost javnog interesa.

Pet projektnih predloga je stavljeno na glasanje koje će se obaviti od 2. do 7.oktobra, u uslužnom centru Gradske kuće, putem onlajn aplikacije na internet stranici Grada www.sremskamitrovica.rs ili putem mejla
biramstafinasiram2024@sremskamitrovica.org.rs

Predlog koji ostvari najviše glasova, ili više predloga zavisno od njihove vrednosti, naći će se pred gradskim odbornicima na Skupštini grada radi usvajanja u okviru Odluke o budžetu Grada za 2024.godinu, kada će se i realizovati.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

  1. Pre nekoliko godina u svrhu participativnog budžetiranja usvojen je predlog za izgradnju tartan staze za trčanje, od Ribolovca do teretnog mosta. Osuđenici iz Kazneno popravnog zavoda su uradili veći deo zemljanih radova, o onda su dalji radovi obustavljeni bez obrazloženja i obaveštenja građanima. Ko je i zbog čega tada stopirao izgradnju staze i gde su završila sredstva za tu namenu, predviđena budžetom?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here