Marijanina kuća IZGORELA U POŽARU, sugrađani se udružili DA JOJ POMOGNU!

0
830

Pre samo nekoliko večeri, nakon što je kuća Marijane Nikolić izgorela u požaru, meštani Laćarka u kojem se kuća nalazila i lokalna samouprave pokazali su na delu svoju solidarnost, pružajući joj pomoć i podršku u teškim trenucima.

Marijana Nikolić, samohrana majka, suočila se sa naizgled bezizlaznom situacijom kada joj je, nakon eksplozije plinske boce, vatra zahvatila dom na kraju Karađorđeve ulice u Laćarku. Ipak, iako je požar izazvao značajna oštećenja na njihovom domu, niko nije povređen u ovoj nesreći.

Odmah nakon požara, prvi koji su pritekli u pomoć bili su roditelji dece koja pohađaju isti razred kao Marijanina ćerka. Oni su organizovali prikupljanje novčanih sredstava koja su potom uručena Marijani, pružajući joj tako prvu podršku u teškim trenucima. Takođe, predstavnici Saveta Mesne Zajednice Laćarak i Centra za Socijalni Rad u Sremskoj Mitrovici odmah su reagovali i pružili pomoć u rešavanju problema. Prioritet je trenutno obezbeđivanje privremenog smeštaja za Marijanu i njenu porodicu dok se ne obavi sanacija kuće.

U cilju pružanja dalje pomoći i podrške, otvoren je i poseban račun na koji će građani moći da uplate sredstva za obnovu kuće i pomoć u egzistenciji, pre svega za Marijaninu maloletnu ćerku.

Broj računa: 200 0000135633810 12.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here