Misterija zazidane kuće u Mitrovici naježila Srbiju: O ČEMU SE RADI?!

1
8209

Neobična kuća iz mitrovačke ulice Despota Stefana, zabeležena aparatom anonimnog prolaznika, nedavno je osvanula na društvenim mrežama i izazvala verliko inetersovanje korisnika koji su odmah pohrlili da reše „misteriju“ i otkriju šta se to nalazi unutra i kako se tamo uopšte stiže.

Na fotografiji se vidi prizemna kuća zazidanih vrata i prozora, ograđena žicom. Međutim, ono što se odmah da primetiti jeste zapušteno dvorište, odnosno visoka trava, što ukazuje da vlasnik ne obilazi svoje imanje baš često.

Razlog za ovakav potez vlasnika nikome nije bio jasan, pa se po objavljivanju fotografije odmah povela diskusija.

Ta kuća nije misteriozna već tužna. Ona čeka mlade ljude sa puno dečije graje i smeha. Nadam se da će se to uskoro dogoditi„, „Totalno logično. Rade ljudi u inostranstvu. Vratiće se u penziji, a dotle niko ne može da se useli“, „Samo tako je nažalost može sačuvati„, glasili su neki od odgovora.

Drugi korisnici tvrde da je razrušenih vrata i prozora stajala decenijama, te je u nju ranije ulazio ko god je hteo ili smeo, pa tamo konzumirao opijate, vršio nuždu i ostavljao smeće sa sobom, pa je ovakav potez vlasnika, kako je neko naveo, potpuno logičan.

Pojedini komentarišu da je kuća sablasna i da im izaziva jezu svaki put kada prođu pored nje, zbog čega su je autori fotografije i nazvali „misterioznom“, dok ostali smatraju da je vlasnik samo hteo privatnost i da se vrata i prozori nalaze sa stražnje strane koja se ne vidi na fotografiji.

Da nije neko zazidan u njoj?„, „Zatvorena je sigurno da takozvane izbeglice ne bi mogle da se usele u nju„, nagađali su korisnici.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here